Gerrit (28): “Een huurhuis vind ik echt zonde van mijn geld”

Voorleestijd: 1 min

Comments: 0

“In 2014, voordat de huizengekte écht begon, kocht ik een appartement in Almere. Het was een goede deal: lage prijs, veel ruimte en ik hoefde er niets aan te verbouwen. Maar inmiddels weet ik dat Almere niet mijn stad is. Doordat ik in Amsterdam werk, ben ik juist van die stad gaan houden. Het is er gezellig, er zijn continu mensen op straat en er is altijd wat te beleven. Een wereld van verschil met Almere.

Als beleggen wat minder ingewikkeld zou zijn, zou ik er best voor openstaan

Ik denk er dan ook serieus over na om mijn appartement te verkopen. Het zou me heel wat kunnen opleveren want m’n huis is in de tussentijd veel meer waard geworden. Maar, ik moet dan wel eerst iets in Amsterdam zien te vinden. Geen huurhuis, dat vind ik echt zonde van mijn geld. Met een koophuis bouw je tenminste wat op.

undefined

Wil jij ook gaan beleggen?
Begin vandaag nog!

Dat je met beleggen ook geld kunt opbouwen weet ik wel, maar daar houdt mijn kennis ook op. Ik heb er nooit over nagedacht als een serieuze optie. Reclames over beleggingsproducten helpen niet bepaald mee, die zijn altijd zwaar en ontoegankelijk. Alsof beleggen alleen voor een kleine groep heel slimme mensen is weggelegd. Als het wat minder ingewikkeld zou zijn, zou ik er best voor openstaan.”

Laat een reactie achter

Anderen kunnen je e-mailadres niet zien.